Diensten

Ik bedenk en maak strategische, visuele oplossingen voor jouw communicatie uitdagingen.

De manier waarop we met elkaar communiceren, online en offline, verandert continu en wordt steeds visueler.

Ook de behoefte en de verwachtingen van klanten veranderen. Merken en organisaties zijn voortdurend op zoek naar nieuwe, effectieve communicatie middelen om hun doelgroep via diverse kanalen te kunnen bereiken met relevante ervaringen.

Ik werk vanuit de overtuiging dat design en visuele communicatie de beste mogelijkheden geven om impact te maken, om je te onderscheiden, om te overtuigen en verandering te starten.

Vanuit mijn studio in Kino Rotterdam werk ik aan strategisch visueel design en effectieve communicatie middelen, zoals video’s, animaties, infographics en motion design.

Samen met een ervaren groep professionals ontwerp en maak ik relevante communicatie oplossingen en belevingen die de doelgroep raken.

We definiëren de essentie van de opdracht en onderzoeken wat nodig is om van jouw verhaal een succes te maken.

Elke klant en iedere vraag vereist een persoonlijke aanpak en oplossing.

Omdat iedere vraag anders is, ontwikkelen we in nauwe samenwerking een aanpak op maat. Ieder project krijgt zo zijn eigen roadmap. Daarom werk ik met een flexibel team van enthousiaste op elkaar ingespeelde specialisten. Pragmatisch en lekker efficiënt.

Communicatie strategie
Alles begint met een plan. Door eerst de kern van het vraagstuk te doorgronden, komen we tot betere ideeën en slimmere communicatie oplossingen.

We kijken naar je positie, welke ambitie je hebt en hoe we je doelgroep via diverse kanalen niet alleen bereiken, maar ook relevante, waardevolle content kunnen bieden en aan kunnen zetten tot de juiste actie.

Dat doen we met een pragmatische aanpak waarbij we kijken welke middelen nodig zijn en hoe we deze middelen optimaal in kunnen zetten binnen het beschikbare budget.

Creatie
Ik luister, zoek, peins, test, bedenk, overleg en creëer.

Vanuit een helder plan werken we opvallende concepten en sterke content-producties uit. Dat kan een video, animatie, motion design of een infographic zijn, maar ook bijvoorbeeld volledige geïntegreerde campagnes, uitgezet over diverse kanalen.

Het draait hierbij om inleving en het vertellen van het juiste verhaal, op het juiste moment in een optimale vorm. Soms moet je hiervoor ook buiten de lijntjes durven kleuren.

Ik ben een voorstander van co-creatie. Gezamenlijk kom je tot betere inzichten; creativiteit is namelijk een teamsport. Creatie leidt zo tot sterke, creatieve content die niet alleen vermakelijk en ‘engaging’ is, maar ook haar doelgroep bereikt, overtuigt en aanzet tot actie.

Video
Video brengt je boodschap kort, krachtig en met de juiste emotie over aan je doelgroep.

Video bezit de kracht van visual storytelling, waardoor video goed in het geheugen blijft hangen. Daarnaast kan je met video emoties triggeren en mensen nieuwsgierig maken.

Video is overigens zeer veelzijdig; voor elke marketing doelstelling is wel een passende oplossing te vinden met een vorm van video. Er zijn dan ook zeer veel verschillende soorten video; van social ads, micro docu’s en landingspage loops, tot portret-, product-, uitleg- en corporate video’s. Welke video het beste past bij jouw vraag, bespreek ik graag met je.

Animatie
Animatie entertaint én kan je complexe of abstracte boodschap vertalen naar een eenvoudig te begrijpen verhaal.

Dat kan met bijvoorbeeld een product- of uitleg animatie (explanimation). Animatie kun je natuurlijk ook inzetten om je merkverhaal op een memorabele manier te vertellen.

Door unieke voordelen zoals grenzeloze creativiteit, consistentie, haalbaarheid en flexibiliteit kan animatie vanuit marketing en strategische overwegingen de beste optie zijn om een specifieke doelgroep te bereiken met een boodschap.

Wil je meer weten over de voordelen en mogelijkheden van animatie? Ik bespreek het graag met je.

Motion Graphics
Motion Graphics zijn een ideale versteviging van je Merk Identiteit.

Met Motion Graphics wordt je merk letterlijk in beweging gebracht, door toepassingen in merk identiteiten en huisstijlen. Het geeft je merk meer karakter en emotie.

Motion Graphics zijn verder ideaal voor bijvoorbeeld programma vormgeving, idents, ads en social posts.

Video, Animatie en Motion Graphics kunnen sterk met elkaar verweven worden, waarbij de som meer is dan het geheel der delen.

Infographics
Infographics gaan eigenlijk over het vertellen van een verhaal.

Infographics zijn geweldig om data en complexe informatie snel en duidelijk weer te geven, zodat je doelgroep de informatie gemakkelijk kan verwerken.

Ik help je graag met het doorgronden van de kern van de boodschap en gezamenlijk unieke, creatieve infographics te ontwikkelen die de aandacht trekken, die helpen informatie te begrijpen en deze ook te onthouden.

Laten we samen iets moois maken.

Open chat
1

Hi! Kan ik je ergens mee helpen?