Ik bedenk, ontwikkel, ontwerp, maak, luister, bouw, betwist en werk samen.

Als creatief ontwerper ontwikkel, innoveer en transformeer ik al 20 jaar mee met een continu muterende digitale wereld, zodat ik klanten blijvend relevante communicatie oplossingen kan bieden. Voor vandaag, maar ook voor de wereld van morgen.

Vanuit mijn studio in Kino Rotterdam werk ik aan strategisch visueel design en effectieve communicatie middelen, zoals video’s, animaties, infographics en Motion Design.

Wil je weten wat ik voor je kan doen?

Ik ben een digitale doener, een denkende designer, een visual storyteller. Ik werk zelfstandig, maar niet alleen, want ik geloof in samenwerking. Creative Design is immers een teamsport. Door samenkomst van verschillende expertises kom je tot betere inzichten en resultaten.

Omdat iedere vraag anders is, werk ik met een flexibel team van enthousiaste op elkaar ingespeelde specialisten.

Zo werk ik samen met designers, animatoren, copywriters, illustratoren, cameramensen, muzikanten, producers en marketeers. Gezamenlijk werken we met veel enthousiasme aan effectieve concepten, visual design en hoogwaardige content producties.

Het ontwerpen van grote videodecors voor theaterstukken, daar begon ik ooit mee.

Al snel kwam daar programma vormgeving en reclame bij. Gaandeweg kwam er meer en meer diversiteit in de content producties; zowel in technieken, als in de platformen, online én offline.

Van het ontwerpen van titelsequenties, VFX projecten voor bioscoopfilms, tentoonstellingen, documentaire vormgeving en uitleganimaties, tot regie van corporate videos, commercials, branded content, showopeners en social content voor activatie- en engagement campagnes.

Met een stevige dosis ervaring en expertise op zak werk ik tegenwoordig aan creatieve, visuele oplossingen van complexe communicatie vraagstukken. Dat doe ik direct met merken en organisaties, maar ook in samenwerking met creative agencies en productiehuizen.

Verder ben ik een trotse vader van een fantastische zoon van 10 en verken graag samen met mijn gezin stukje bij beetje de wereld. Ik houd van het ‘outdoorsy’ buitenleven en ben dan ook graag in de natuur aan de wandel, in de kayak of op de fiets.

Maar genoeg over mij, ik wil graag kennis met je maken en kijken hoe ik je kan helpen!
Neem contact op
Wil je een aantal projecten zien?
Bekijk een selectie uit mijn portfolio.
Open chat
1

Hi! Kan ik je ergens mee helpen?