Over

Aangenaam

Mijn naam is Jasper Wessels. Ik bedenk, ontwikkel, ontwerp, maak, luister, bouw, betwist en werk samen.

_

Als creative, motion designer en filmmaker help ik merken en organisaties met het uitdragen van hun unieke boodschap en verhaal.

Door een continu veranderend speelveld moeten merken en organisaties voortdurend op zoek naar nieuwe, creatieve communicatie middelen. Door creatieve, relevante, boeiende of informerende content voor de betreffende doelgroepen te maken, help ik deze merken en organisaties zichtbaar en relevant te blijven,

Ik heb een zeer brede ervaring op het gebied van content creatie, van awareness- en engagement campagnes en merkactivaties tot branding en corporate communicatie trajecten.

Mijn werk varieert van communicatie advies tot creatie en regie voor live-action film projecten, animatie en motion design werkzaamheden, of interessante combinaties van beiden; altijd met design gedreven focus op inhoud en kwaliteit.

Mijn doel is om ideeën tot leven te brengen en nieuwe, interessante verhalen en inspirerende ervaringen voor bedrijven en merken te creëren. Gezamenlijk kunnen we iets buitengewoons en opmerkelijks creëren in een gewone wereld.

Ik blijf mezelf ontwikkelen op zowel creatief als technisch vlak, om scherp te blijven en nieuwe inzichten te verkrijgen. Soms voel ik me net een Zwitsers zakmes, omdat ik me alle verschillende creatieve mogelijkheden en technieken die voortdurend innoveren eigen probeer te maken.

Als creatief, regisseur en motion designer heb ik gewerkt voor een breed scala van klanten, zowel direct als in opdracht van reclamebureaus en productiebedrijven.

Ik heb o.a. gewerkt aan projecten voor klanten als ING, Kaspersky, Shell, ANWB, KPN, Europcar, Nederlands Forensisch Instituut, Capgemini, Nationale Nederlanden, Rabobank, Port of Rotterdam, Vopak, NPO, BNNVara, AVRO, Rijkswaterstaat, Openbaar Ministerie en het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken.

_

Maar genoeg over mij, ik wil graag kennis met je maken en kijken hoe ik je kan helpen!

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!