Citybarge

Animatie
CityBarge zorgt met hun autonome, elektrische duwboot voor de verplaatsing van stadslogistiek van de weg naar het water.

Steden raken meer en meer verstopt met luchtverontreinigende vrachtwagens en bestelwagens. Het innovatieve CityBarge verbindt verschillende vrachtstromen en verplaatst het verkeer van de weg naar het water. Schoon en autonoom. Zo verbetert de kwaliteit van het stadsleven en worden straten veiliger.

Citybarge kreeg de mogelijkheid om zichzelf aan een groot publiek voor te stellen op de World Mobile Conference en had daarom een dringende behoefte om hun unieke verhaal te communiceren voor een groot publiek.

Client – Citybarge | Creatives  – Jasper Wessels, Michiel de Graaff | Copy – Tara Lewis |  Animatie – Jasper Wessels, Michiel de Graaff  | Voice Over – via Voicebooking | Sounddesign – Pepijn van Dorst | Productie – Jasper Wessels

De uitdaging was om het Citybarge concept met een concrete visualisatie en hoogwaardige vormgeving, kort en krachtig neer te zetten; inclusief de
uitdagingen waar Citybarge voor staat en de oplossingen met USP’s.

De jonge start-up had nog geen fysieke boot, geen positionering, propositie of branding, maar wel kennis van zaken en een helder verhaal, gecombineerd met een aanstekelijk enthousiasme.

Gezamenlijk hebben we de nodige stappen ondernomen, zodat we voor Citybarge een passende animatie konden maken.

De druk om tijdig te leveren voor WMC was hoog. Met een zeer enthousiast team, een gemotiveerde klant en stakeholders met vertrouwen in dit proces, was dat geen probleem.

De persoonlijke betrokkenheid en het vertrouwen vanuit Citybarge gaf ons de mogelijkheid om verschillende fases van de productie parallel op te starten. Zo konden we aan de verwachtingen voldoen en ze positief verrassen het resultaat.

Meer weten? Ik inspireer je graag.
Neem contact op
Open chat
1

Hi! Kan ik je ergens mee helpen?