RHIA

Animatie
RHIA is een innovatiecluster waar bedrijven, ondernemers en studenten zich inzetten voor de transitie naar een schonere, stillere en duurzame toekomst van de luchtvaart.

De RHIA community helpt de sector innoveren en werkt aan baanbrekende innovaties zoals  duurzame luchtvaartbrandstoffen, elektrisch- en waterstof aangedreven vliegen, campusvorming en duurzame energie. 

RHIA wilde een korte animatie laten maken om te laten zien waar de RHIA community aan werkt met als doel meer bekendheid binnen de sector en om nieuwe innovatieve initiatieven aan te laten sluiten. De bestaande visuele, isometrische stijl hebben we behouden en verder uitgewerkt.

Client – RHIA | Copy – Harald Blonk  | Art – Francis Liesting , Jasper Wessels |  Animatie – Jasper Wessels | Voice Over – via Voicebooking | Sounddesign – Pepijn van Dorst |

De uitdaging was om RHIA en de RHIA community met een concrete visualisatie en hoogwaardige vormgeving, kort en krachtig neer te zetten; inclusief de uitdagingen waar RHIA voor staat en de oplossingen met USP’s.

Vanuit het artwork is tevens een flinke hoeveelheid verwante content gemaakt zoals stills en animated gifs, die gebruikt wordt op socials, bij presentaties, publicaties e.d.  

Om de productietijd zo efficient mogelijk in te vullen werd gekozen voor een uitgebreide storyboard fase waarin al het artwork verwerkt werd.

Hierdoor konden RHIA en betrokken stakeholders tot in detail zien hoe de animatie uitgewerkt zou worden. Vragen over visualisaties en innovaties konden zo direct beantwoord worden, waardoor aanpassingen eenvoudig en tijdig doorgevoerd konden worden. 

Meer weten? Ik inspireer je graag.
Neem contact op
Open chat
1

Hi! Kan ik je ergens mee helpen?