Citybarge bouwt aan een duurzame toekomst, door goed naar het verleden te kijken.

Citybarge

Animatie
CityBarge zorgt met hun autonome, elektrische duwboot voor de verplaatsing van stadslogistiek van de weg naar het water.

Steden raken meer en meer verstopt met luchtverontreinigende vrachtwagens en bestelwagens. Het innovatieve CityBarge verbindt verschillende vrachtstromen en verplaatst het verkeer van de weg naar het water. Schoon en autonoom. Zo verbetert de kwaliteit van het stadsleven en worden straten veiliger.

Citybarge kreeg de mogelijkheid om zichzelf aan een groot publiek voor te stellen op de World Mobile Conference en had daarom een dringende behoefte om hun unieke verhaal te communiceren voor een groot publiek.

Client – Citybarge | Creatives  – Jasper Wessels, Michiel de Graaff | Copy – Tara Lewis |  Animatie – Jasper Wessels, Michiel de Graaff  | Voice Over – via Voicebooking | Sounddesign – Pepijn van Dorst | Productie – Jasper Wessels

jasper wessels animatie citybarge
De uitdaging was om het Citybarge concept met een concrete visualisatie en hoogwaardige vormgeving, kort en krachtig neer te zetten; inclusief de
uitdagingen waar Citybarge voor staat en de oplossingen met USP’s.
jasper wessels animatie citybarge

De jonge start-up had nog geen fysieke boot, geen positionering, propositie of branding, maar wel kennis van zaken en een helder verhaal, gecombineerd met een aanstekelijk enthousiasme.

Gezamenlijk hebben we de nodige stappen ondernomen, zodat we voor Citybarge een passende animatie konden maken.

jasper wessels animatie citybarge
jasper wessels animatie citybarge

Citybarge kon als innovatie case opgenomen worden in de Keynote van Nokia CEO Rajeev Suri. Door de COVID-19 (Corona) maatregelen is de WMC helaas gecanceld.

Inmiddels pronkt de animatie op de site van Citybarge en worden de animatie en afgeleide designs intensief ingezet om wereldwijd lokale overheden te interesseren en te overtuigen deze vernieuwende kijk op lokaal transport te implementeren.

“Jasper heeft met de CityBarge animatiefilm een zeer onderscheidend product gemaakt, in een hele korte tijdframe, waarbij hij aan een half woord genoeg had om tot een concrete oplossing te komen, in samenwerking en afstemming met meerdere toonaangevende partijen.”

Geert-Jan van der Wielen
CEO Citybarge
jasper wessels animatie citybarge
jasper wessels animatie citybarge
jasper wessels animatie citybarge
De druk om tijdig te leveren voor WMC was hoog. Met een zeer enthousiast team, een gemotiveerde klant en stakeholders met vertrouwen in dit proces, was dat geen probleem.

De persoonlijke betrokkenheid en het vertrouwen vanuit Citybarge gaf ons de mogelijkheid om verschillende fases van de productie parallel op te starten. Zo konden we aan de verwachtingen voldoen en ze positief verrassen het resultaat.

Meer weten? Ik inspireer je graag.
Neem contact op
Open chat
1

Hi! Kan ik je ergens mee helpen?