De wereld verandert razendsnel en ook Mercedes dealers moeten mee in die transformatie.

Mercedes Benz

Animatie
Kunnen we Mercedes dealers enthousiasmeren voor het Mercedes VanPro programma, zodat ze op tijd anticiperen op een snel veranderende klantvraag.

De wensen en verwachtingen van consumenten en bedrijven veranderen razendsnel en ook autodealers dienen daarop te anticiperen.

Het VanPro AdVANce programma van Mercedes Benz richt zich op de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten in de digitale transformatie.

Samen met Michiel de Graaff en Koos Dekker  heb ik een animatie ontwikkeld om het programma VanPro AdVANce onder de aandacht te brengen van Mercedes dealers uit heel Europa. 

Client – Mercedes Benz  | Agency – DDK Creative Marketing  | Creatie – MCR, DDK |  Design & Animatie – Jasper Wessels, Michiel de Graaff, Koos Dekker  | Voice Over – via Voicebooking | Sounddesign – Pepijn van Dorst |

Vanuit Mercedes Benz wordt een heel traject uitgerold met dealermeetings en een handboek waarin het programma wordt uitgelegd.
De animatie dient de dealer alvast te informeren en ze te motiveren het programma te gaan volgen.

De animatie heeft een positieve, uitnodigende toon en een frisse afwisselende stijl. De animatie moet dealers aanspreken, maar ook aantrekkelijk zijn voor als je geen Van Pro Centre hebt.

Het is geen verhaal over VanPro maar over jou als dealer in een snel veranderende markt met nieuwe partijen en nieuwe uitdagingen.

In de animatie is de dealer letterlijk het middelpunt van het verhaal in een veranderende wereld, met een start in het verleden, door het heden met een digitale transformatie naar de toekomst.

Meer weten? Ik inspireer je graag.
Neem contact op
Open chat
1

Hi! Kan ik je ergens mee helpen?